Home » » Lirik Lagu Eny Sagita - Urip Mung Sedelo

Lirik Lagu Eny Sagita - Urip Mung Sedelo

Urip Mung Sedelo

omah sugih magrong magrong, rejekine sak embong
nanging kok dadi sombong
jare duite segudang, tumpak'ane mobil sedan
nyatane ora sembahyang

elingo jaman semono naliko kumpul konco
golek bondo dunyo
eling eling bondo dunyo yen mati ora digowo

bocah bocah elingo yen wis gede
ditingkatne belajar lan imane
nangeng sak iki sekolah nggo dolanan
pamit sekolah nyatane kok gendakan

jaman sak iki kadang bocah kluyuran
turut ratan karo nyekel botol minuman
ora ngerti yen wong tuwane klesetan
bingung sak iki sambat duit utangan

bocah bocah ayo podo tobato
menyang dunyo urip amung sedelo
bocah bocah ayo podo tobato
menyang dunyo urip amung sedelo

omah sugih magrong magrong, rejekine sak embong
nanging kok dadi sombong
jare duite segudang, tumpak'ane mobil sedan
nyatane ora sembahyang

elingo jaman semono naliko kumpul konco
golek bondo dunyo
eling eling bondo dunyo yen mati ora digowo

bocah bocah elingo yen wis gede
ditingkatne belajar lan imane
nangeng sak iki sekolah nggo dolanan
pamit sekolah nyatane kok gendakan

jaman sak iki kadang bocah kluyuran
turut ratan karo nyekel botol minuman
ora ngerti yen wong tuwane klesetan
bingung sak iki sambat duit utangan

bocah bocah ayo podo tobato
menyang dunyo urip amung sedelo
bocah bocah ayo podo tobato
menyang dunyo urip amung sedelo
menyang dunyo urip amung sedelo
Thanks for reading Lirik Lagu Eny Sagita - Urip Mung Sedelo

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »
Yudi Mulmul
Lirik Lagu Terbaru Terpopuler Updated at: 01:55

0 komentar:

Post a Comment