Home » » Lirik Lagu Dian Anic - Cukcak Lanang

Lirik Lagu Dian Anic - Cukcak Lanang

Cukcak Lanang

Wong lanang, kumise dawa siji
Sifate, tukang bebodo rabi
Bengi sering ngloyong
Rada doyan wadon

Manuke, manuke cukcak lanang
Mabure, ning anjang-anjang kacang
Pengen ganti lanang
Sing bener lan sing sayang

Bene kula nyandang, sampe bahenol
Angger laki mlengos, bli nyenggol-nyenggol, nggol, nggoll

Imane wong wadon, sekulit bawang
Yen laki demenan, duh ora tahan
Larane panase, bli kejagan

Manuke, manuke cukcak lanang
Mabure, ning anjang-anjang kacang
Pengen ganti lanang
Sing bener lan sing sayang

Bene kula nyandang, sampe bahenol
Angger laki mlengos, bli nyenggol-nyenggol, nggol, nggoll

Imane wong wadon, sekulit bawang
Yen laki demenan, duh ora tahan
Larane panase, bli kejagan

Wong lanang, kumise dawa siji
Sifate, tukang bebodong rabi
Bengi sering ngloyong
Rada doyan wadon

Thanks for reading Lirik Lagu Dian Anic - Cukcak Lanang

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »
Yudi Mulmul
Lirik Lagu Terbaru Terpopuler Updated at: 01:54

0 komentar:

Post a Comment